Nincs kiemelt esemény
KezdőlapCéginformációKapcsolatReferenciákHírlevél
Kapcsolat Referenciák Tovább a galax.hu oldalra

Szolgáltató ipar

Az audió-vizuális rendszerek és a konferenciatechnika jelentős szerepet tölt be a azon szállodák, rendezvényközpontok és éttermek életében akik konferenciaturizmussal foglalkoznak.

Számos cég konferenciáinak helyszínéül olyan létesítményt választ, ahol vendégeik professzionális szolgáltatást kapnak, emlékezetessé téve az eseményt.

Ezen szolgáltatók felkészülten várják az ügyfeleket vetítés- és hangtechnikával, hozzászólói rendszerrel, tolmácstechnikával, információs kijelzőkkel, fény- és színpadtechnikával, hogy a legkülönbözőbb céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók technikai igényét ki tudják szolgálni.

Az alkalmazott technikák részben fixen telepítettek rejtett kábelezéssel; igazodnak az építészeti szabványokhoz és a dizájnt is úgy erősítik, hogy kezelésük, használatuk felhasználóbarát marad.

Természetesen nem elhanyagolható azon megoldások alkalmazása sem, amik mobilan tudnak működni, adott esetben több helyszínen felhasználhatóak, telepítésük gyors, tárolása-szállítása egyszerű.

A szolgáltató ipar további szeglete azok a „rental” cégek, akik annak érdekében vásárolnak technikákat, hogy bérlet formájában személyzettel szolgáltatást végezzenek.

Ezen bérleti szolgáltatások általában rövid távúak és azok veszik igénybe, akiknek nem éri meg beruházni az eszközökbe különböző megtérülési okokból.

Előnye, hogy a végfelhasználó mindig az igényéhez szabott tökéletes rendszert kap hozzáértő szakemberekkel, akik megoldják a logisztika és az üzemeltetés feladatait is.

A „rental” cégek beszerzéseit kiemelt kondíciókkal és speciális support-val támogatjuk.

Ajánlott termékek, megoldások